www.bollevenner.com
www.bollevenner.com

Jeg er 26 år gammel, 180 høj med sort hår, brune øjne, lækkere store bryster og med en rigtig fræk numse.

Jeg savner en mand som vil :

kærtegne mine læber med din tunge… lade din tunge bevæge sig lidt frem og tilbage mellem mine læber…… du vil så koncentrere dig om min klitoris, ind til min krop spændes i den dejligste orgasme. måske lade en finger glide ind i mig imens.

Du skal lægge dig oven på mig…….kysse mig og langsomt trænge op i mig og lade din stive pik glide frem og tilbage i min sjask våde fisse først langsomt… så lidt hurtigere.. måske endnu hurtigere.. måske lige sætte tempoet ned igen for at forlænge nydelsen. sætte tempoet op igen og fortsætte ind til vores kroppe forenes i et brag af en orgasme.

Kan du love at give mig det ?

Lad os chatte og se om du kan levere varen, min våde mis venter.

www.bollevenner.com

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

6 svar “Min mis venter?

 1. Hej
  jeg har lege med tanken om at godt kun tænke mig at bliv ens/nogles elsker/husven hvor mang evt mødes privat/rasteplads/eller hvad vi funder ud af sammen…sf
  men lidt om mig jeg er fra kbh og så er jeg kort hår og har en dele tato og så er jeg godt udrystede. jeg håber at høre fra dig.
  vi kan start med at skrive og så tag den der fra…
  hilsen batmand

 2. hej du du kan få lige hvad du vil have bare skriv på min email så svarer jeg dig håber du skriver til mig du vil få alt det sex du har løst til

 3. Hej. Jeg kan med garanti give dig det du søger. Jeg vil rigtig gerne have sex med dig. Svar hurtigst muligt

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.