www.bollevenner.com
www.bollevenner.com

Jeg er 23 år gammel, langt sort hår, lækker krop og en lille fræk røv. Det bedste jeg ved er at slikke pik og jeg kan tage den helt til roden men kan osse rigtig godt lide at blive slikket. Har altid sexet tøj på da man ligeså godt vise de gode ting man har. Jeg kan rigtig godt lide at lege Dominatrix og er god til det, men kan osse lide bare at blive gennem kneppert.

Jeg søger en slave, du skal kunne lide at jeg bestemmer. Du er mellem 28-40 år gammel, men det gør ikke noget at du ikke har erfaring da jeg kan lære dig hvordan man opfører sig.

Du skal have en lyst til at udforske dette .

Du er pæn i tøjet og er barberet, kan ikke have en beskidt slave .

Så kom og snak med mig og jeg skal vise dig, hvad jeg kan

www.bollevenner.com

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

18 svar “Dominatrix søger slave

 1. Er det ok at ansæge om total ejerskab…= 24/7 under Dem…? Søger “bare” ægte FEMDOM. Hilsen lassetøzen (sissy-slut

 2. Hei
  Hvad siger du til at få et par som slave
  M er til hård bondage og ydmygelse fangenskab
  Foto OB’s
  K er til den bløde ende men kan komme i timevis og vil gerne prøve pigesec

 3. Hej.

  Tager du ikke imod folk yngre end 28?
  Nu er jeg så godt nok en del yngre, men hvad fanden 🙂

 4. har fået navnet parum, søger en Domina at adlyde og tjene
  hvor er det svært at finde de rigtige steder at søge en Domina.

  savner at blive taget under opdragelse. gerne en start med et møde for kemi. gerne med en ordre om at bære blindfold og få et starttidspunkt. Kan så strarte på at stille på spørgsmål. håber at det så udvikler sig.

 5. Hej hvis du er intreseret i sissy opdragelse vil jeg gerne være din uartige slave#tøz. Jeg er 41 fra fyn 🙂

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.