26 svar “stabil bolle veninde

 1. Hej,
  God røv – trænger virkeligt til noget heftig og godt sex. Er du klar kom på Tivoli og bliv forkælet
  I spidserne lidt grå, men kan dog stadig stå
  Hænder store og bløde, måske de får dig til at gløde
  Venter på dig nu

 2. Søger en bolle vende til mig jeg er en mand på 46 år søger en søde pige / kæreste eller vild hilsen palle

 3. Hej smukke hvor er du fra i landet?
  Og kunne du tænke dig at mødes til lidt frækt hygge i aften? Skriv til mig

 4. Hallo Cutie!! Ole Kriz her!! Selvom jeg er rundet de 60 tror jeg sagtens vi kan lave en heftig to-kant!! Jeg kan ikke helt errindre,om jeg har lagt et foto her,ellers kan du finde mig på facebook under navn;Ole Kriz Andersen,der er et par billeder,du kan studere!! Du har en dejlig strutnummse,hvilket er det,jeg tænder mest på ved en pige!! Kunne du eventuelt lægge nogle flere billder….for det er ikke lyst-men jeg trænger!! Ole Kriz

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.