Halløj

29

Frodig, skæg, sjov fræk kvinde søger legekammerat til sjov, rødvins snakke og uforpligtende sex hvor vi mødes når det passer ind. Det er vigtig at der er kemi også uden for sengen, så vi kan tage et glas rødvin og backcammon engang imellem. jeg elsker varieret sex, dog ikke til smerte mm

Kontakt mig her: Bolle Venner

du må ikke være i forhold / gift 🙂

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

Ett svar på annonsen “Søger legekammerat til sjov

  1. Hej, jeg er en ung og uerfaren fyr fra Varde på 30. Jeg leder efter en erfaren kvinde at eksperimentere med. Jeg er meget liderlig af natur og jeg er frisk på at eksperimentere og elsker rødvin og hygge. (Er rimelig skrap til Backgammon) Jeg er normal af bygning, måske lidt til den gode side:) godt 180cm og desværre ikke særlig veludrustet, men jeg vil prøve at kompensere.
    Håber at det har vækket din interresse og vi kan få nogle hyggelige stunder sammen.

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.