Jeg er nu nået den alder hvor jeg ved hvad jeg vil, har været igennem parforhold, har fået de børn jeg ønsker, idag er jeg så singel, og nyder den frihed det giver, men det gør jo ikke at jeg vil undvære sex, har da også prøvet en del forskelligt sex, og holder mig ikke tilbage fra at bryde mine nuværende grænser, så det jeg søger er en elsker jeg kan hygge mig med når vi begge har tid og lyst.

Da jeg har lagt billed ud af mig, selv forventer jeg også at jeg får et af dig.

Kontakt mig her: Bolle Venner

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

3 svar “Søger er en elsker

  1. jeg hedder Christoffer og er 21 år gammel. jeg søger den der vil have noget sex vi ses Christoffer

  2. hej jeg hedder Christoffer jeg vil gerne have noget sex. du skal nok få en ordentlig omgang. jeg bor i Hillerød og har bil. så du kan bare ringe eller skrive til mig så for du en ordentlig omgang. mit nummer er 27948354

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.