Hej alle jer 🙂

Søger fræk sex med enten en kvinde eller mand. Jeg tænder på det meste, så skriv en besked og fortæl mig lidt om dig selv og hvad du kan lide 😉
Jeg vil ikke skrive så meget her, jeg vil meget hellere tage snakken privat eller måske live 😉

Varme knus og kram

Kontakte mig på Bollevenner.com

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

9 svar “Søger fræk sex

  1. Meget pæn krop du har. Jeg søger en pige der er klar på sex vis kemien er der, jeg bor i øst Jylland. Skriv til mig så sender jeg et billede.
    Jeg er en fyr på 26

  2. Hej ubekendte jeg er en cingle mand på 60år er tilalle former for god sex og elsker det kan aldrig få nok er til sex både indfe ohg i naturen .er til alt sutte slikke nulre at du tiser mig i munde når jeg slikker dig det vilde være skønt at slikke dig over hele din krop og at du også vil kneppe mig efter vi har kysset og krammet og jeg slikket dig på din dejlige fisse og røv så knepper jeg dig bagefter det ville være dejligt og du vil få en dejlig sprøjte orgasme jeg ved ikke om du har prøvet dette før? jeg ville også gerne at du overtog fører stillingen da jeg gerne vil være den underdannige som vi gerne udnytes af dig vis du vil er det bare skønt da jeg ikke er er den domminerende tybe og så vil jeg gerne have du udbore mig bag i og det ville jeg også gerne gøre ved dig vis du datrenger til det så vis dette har tendt dig hører jeg hjertens gerne fra dig på min mail og så sender jeg mit billede neste gang med di kerligste hilsner samt varmeste tanker sendes DIG fra Helge Her for du så min mail helge.ejvind.larsen -dukamail.dk

  3. Hejsa smukke du ser dejlig ud håber du er med på noget godt sex er smask liderlig har ikke fået fisse

  4. Hej mystiske kvinde, jer er også fræk og foretrækker at skrive sammen på mail. Jeg er en lille fyr på godt 195cm, har lune og fantasi og kan li langt forspil og meget andet , men det tager vi senere. KH Alex

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.