19 svar “Kvinde med sexerfaring

  1. lyder ret spændende og intr.kontakt mig nor du har lyst måske i aften og hele natten erfaring haves med alt det gode perfekt matss bare os to hl rex håber vi ses hvor bor du evt. jeg i nærhed af christiansfeldt kolding

    1. undskyld har først set dit svar nu 9mdr efter undskyld rex er du varm i nu eller er du ikke ledig ????vil gerne i kontakt med dig i aften skriv din adresse og jeg kommer og vi hygger os natten er ung evt tlf sms mit nr er 22408964

  2. Hej med dig smukke .jeg er en liderlig fyr på 46 år som gerne lære lidt mere om sex .jeg er nemlig ikke så farende

  3. Hejsa jeg er 18 år og ville gerne ha noget sexfaring så hvis du er frisk er jeg villig til at betale for lærning ps har ikke noget billede men har fb der kan vi også skrive 🙂

  4. Hej skønne vis du trænger mindst lige så meget som mig og elsker sex kunne det jo passende være os to der skulle ha en våd nat sammen hva siger du?

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.