Jeg søger den pige der kan være min bedste veninde med frynsegoder.

77

Jeg er i et fast forhold med snart to børn, og jeg søger pigen der er til at snakke med, shoppe sammen med, drikke the med, gå i byen med. Samtidig må hun gerne være fræk med glimt i øjnene og have lyst til pigesex.. Jeg er til helt almindelig sex både mænd og kvinder, men jeg er ikke interesseret i at min mand skal være med imellem os. Mit ønske er at vi kan blive bedste veninder og også ses uden der skal være sex hver gang. Det ku være rigtig fedt, hvis du også er i et fast forhold og ønsker det samme som jeg.

Skriv hvis du er interesseret og jeg svarer tilbage så snart jeg kan.
Kontakt mig her: Bolle Venner

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.