masser af pikFræk liderlig milf. Der vil have masser af pik !!!!

Kom nu jeg vil have en betjent der ikke er bange for at vise hvem der bestemmer…..jeg TÆNDER meget på uniformen og vil have staven og gerne holdes i et fast greb…….nogen der kan klare dette ????

Ingen billeder på profil eller i brevet = ingen kontakt

Vi dater ikke med det samme, vi skal lige se om der er kemi og lære dig at kende og føle efter i maven om der er en kemi og lyst til et møde, så ikke noget hurtig fisse her.

Jeg har ikke altid stedet, så det må du have jeg gider ikke kneppe i en bil eller andet sted…..jo når vi kender hinanden.

Jeg er til et glas rødvin, en kop kaffe eller noget helt andet kun din fantasi sætter grænser, jeg er nem at snakke med og nyder osse at gå i byen både sammen med dig måske ???. Hygge på café, biografture og andet

Du er IKKE over 35, du SKAL være en lækker fyr !!!!

Jeg er kun til unge veltrænede fyre der vil have moden fisse og gerne meget af det…..Og kun en fast husven, er ikke til one night self. skal der være kemi……Og ja jeg har kneppet unge fyre i flere år, så erfaring haves !!!!
En dejlig frodig tøs med gode bryster og en dejlig numse der kan li at blive brugt …*SF* og med en masse frække tanker og lyster bla. sex i det fri hvor man lige kunne blive opdaget, dine fantasier og meget mere. Du skal lige gøre op med dig selv om du er til store piger, gider ikke en der ikke tør kigge på mig eller tage fat i mig !!!!

Er der noget så godt som at få en Q til at sprøjte ??? Nej, vel og det kan jeg hvis du bare er god !!!! Og jeg kan rigtig meget imens man knepper mig i fissen så fyren kan mærke det på sin pik også hvis hun får den i numsen.
Jeg er meget fri og har ikke mange grænser. Giv mig din fantasi og se om jeg kan opfylde den !!!!

Jeg VIL have intimitet og tid til at nyde hinanden bagefter…..eller imellem for jeg vil have pik når jeg kommer igang..og meget af det…tror du siger stop før mig……

Jeg har en stor lidenskab for fyre i uniform politimænd, brandmænd, piloter, soldater, eller en fræk murer i arbejdsbukser for den sags skyld, det tænder bare med det samme og jeg er solgt !!!! Jeg drømmer osse om en dejlig mørk “negerpik”

Eller en ung lækker krop i et par fede boxere så man bare kan mærke og kramme baller……
Masser af dybe, hede kys og kærtegn og nærhed og berøring skal lige tilføjes at Q kommer total op at ringe ved slik og bid op af halsen og om i nakken wowwww……tør du ???
Samvær udenom sexen – snak og hygge. Jeg vil have dette og går ikke på kompromis, så hvis ikke du er til det så smut videre.

ANALSEX !!! Elsker det bare så meget…… osse at blive slikket i numsen eller selv at gøre det self. når begge parter er rene og lækre….

Renlighed og velduftende creme og parfume.

Turn on:

Unge fyre

Piercinger og tattoo…..

Pornofilm med fælles onani……
Fræk og kinky sex

Glat eller helt trimmet
Våd sex, dvs. sprøjteorgasmer og leg med champagne, dansk vand, olier osv.

Sex hvor man lige kan blive opdaget og gerne i det fri

Blid bondage og smerte til en vis grænse, klemmer og stearin

Pirre hinanden rigtig meget, jeg bliver så våd at løber ned af benene på mig……

Fisting i begge huller helst med en rigtig menneskehånd…..fuck det er lækkert ….
Overraskelser til fyren i form af påklædning, dildo eller andet i fissen osv.

Turn off:

Dyr
Børn
Hård SM
Mænd der ikke forstår de skal være lækre

Jeg har hjemmeboede børn så det første møde behøver bestemt ikke forgå her men lad os tale om det og se hvad vi finder på…..Jeg er i god fast stillinger og sund økonomi.

Jeg prøver at svarer alle men smid gerne en hilsen i min gæstebog……det kan jo være der kommer en tilbage.

Knuzz

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

15 svar “Der vil have masser af pik

 1. hey det lyder skide frækt, jeg er 18 år, vel trænet, dyrker elite sport
  hvis du er bare lidt interesseret så giv mig et kald.
  du kan kontakte mig på min mail eller på min tlf: 22 83 39 69, du er velkommen til at skrive når som helst 😛

 2. Hej las herdu lyder meget intresant hvor kommer du fra i landet? Inden man sender en masse og billede. Knus las

 3. Hey Milf, vi to kunne vist godt være noget for hinanden. Jeg nyder sex, erotik og den lækre afslapning efter og kunne godt bruge en kvinde der forstår at en enkelt omgang ikke altid er nok. Jeg leder efter en kvinde der kan klare min sex lyst, helst noget fuldstændig enkelt og ligesom dig er jeg frisk på det hele.
  Jeg er fra Horsens og foretrækker at der ikke skal spildes tid på transport, så hvis du er her fra området og har lyst til en ung fyr, der tænder på din nydelse og ikke har fået klager fra de piger jeg har fået til at sprøjte og skrige indtil videre, så skriv endelig til mig.
  Frække Tanker..
  Mark

 4. Hej frækkert. Jeg er en ung fyr på 29 som til hverdag arbejder som soldat. Det har jeg efterhånden gjort i en del år. Jeg er veltrænede, og har også nogle tattooveringer hist og her.
  Jeg har bare et problem. Jeg har kæreste på. Jeg får langt fra hvad jeg har brug for, inden for sex, men jeg prøver at leve med det, selvom at det er svært..
  Jeg er sikker på at jeg kunne være noget for dig, og du er bestemt noget for mig. Men du er velkommen til at sende mig en mail, så skal jeg svare så hurtigt som muligt..

  PS. Du har en yderst fræk røv…

 5. hej de skønne den går snart på mig, jeg er bare så trængende, giv mig besked ell. på 28213239

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.