22Feminin kvinde søger maskulin mand. Du skal være i stand til at bruge begge hoveder, og jeg forventer at du kan holde erektionen gennem hele den sexuelle leg.

Jeg er kvinde med stort K og holder af at bruge kvindelige beklædningsgenstande i form af lingeri, stilletter og kjoler.

Jeg bruger forførelsens kunst og går aldrig lige på og hårdt MED MINDRE, at denne fremgangsmåde anvendes overfor mig.

Jeg er ærlig og skriver i min profil, at jeg er gift. Jeg befinder mig i dette miljø, fordi min mand ikke er i stand til at give mig tilstrækkelig sexuel opmærksomhed.

Skriv pænt og sobert til mig, og du vil få et pænt og sobert svar tilbage
Kontakt mig her: Bolle Venner

Kneppe.com --> Hemmelige venner med fordel

2 svar “Jeg leder efter en mand i alderen 45 – 55 år

  1. Hej BESKRIVELSE:
    En mand med masser af humor og ægte glimt i øjet. Jeg er slank og har en trænet krop. Velholdt og soigneret. Ren lækkert duftene moden erfaren mand vil at Du skal nyde mine følsomme hænder og fingre. Føle min spænstige tunge blidt, hurtigt eller som du ønsker, overalt på din krop som du har lyster. Min krop er pæn og trimmet og jeg går til yoga, latin og body-toning så jeg er smidig.
    Jeg faldet til ro og har en indre ro. Jeg har ikke travlt, mine yoga øvelser har lært mig at styre mine lyster og krop. Alt for at give kvinden god tid at slappe af og nyde. Langtids “slow-sex” er det optimale for mig. At få en kvinde at fuldstændig slippe sit kontrol gen og bare tage imod det jeg kan give hende, er det skønneste. Og at man også kan snakke sammen , dele oplevelser og innerste ønsker uden at partneren bakker ud. I mit sind er der ikke noget mørkt og ekstremt. Jeg har ikke brug for alt det tabuagtige, jeg ønsker harmoni og erotisk nærvær for begge. En tryg varm og puppeagtig legerede, hvor levende lys, dufte og ro er basen for intens oplevelser, hvor begge er med til at gøre det hele til en out of this world oplevelse. Lige børn leger bedst. Vil gerne skrive lidt med dig, hvis du har lyst. Kærlige hilnser

skriv til mig, jeg besvare alle

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.